Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ομάδα της Καρδίτσας ζήτησε συγγνώμη για ρατσιστική επίθεση σε νεαρή παίκτρια μπάσκετ των Τρικάλων

Ομάδα της Καρδίτσας ζήτησε συγγνώμη για ρατσιστική επίθεση σε νεαρή παίκτρια μπάσκετ των Τρικάλων
ΦΩΤΟ Facebook

Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα μπάσκετ κορασίδων στην Καρδίτσα, ανέδειξε η ίδια η τοπική ομάδα των Τιτάνων Παλαμά, η οποία και ζήτησε συγγνώμη από παίκτρια των Τρικάλων για τη συμπεριφορά του κόσμου στις κερκίδες της.

Μια μερίδα ανεγκέφαλων φαίνεται ότι επιτέθηκε με ρατσιστικά σχόλια σε μία νεαρή αθλήτρια της φιλοξενούμενης ομάδας και οι Τιτάνες έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Η ανακοίνωση των Τιτάνων Παλαμά

Καμιά σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα του αγώνα των κορασίδων, καθώς επισκιάστηκε από περιστατικό ρατσισμού απέναντι σε παίκτρια των Τρικάλων. Οι πληροφορίες μας λένε ότι μικρή μερίδα οπαδών, που δεν γνωρίζουμε αν έχουν σχέση με την ομάδα, προσπάθησαν με προσβλητικό τρόπο να μειώσουν την απόδοση της μικρής αθλήτριας.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη να περιγράψει τέτοιου είδους περιστατικά, ειδικά απέναντι σε μικρά παιδιά. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΏΜΗ από την αθλήτρια των Τρικάλων και τους γονείς της. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΏΜΗ από τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους γονείς και τον κόσμο του συλλόγου για το περιστατικό αυτό.

Ουδέποτε έχει ξανασυμβεί στην έδρα των Τιτάνων Παλαμά και μας θλίβει ιδιαίτερα το περιστατικό αυτό. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε ρατσιστική ενέργεια και θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξουν, ποτέ ξανά, τέτοιου είδους περιστατικα στο γήπεδο μας.

Κρατάμε την σημαία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, όλα αυτά τα χρόνια ψηλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε υπόλογοι απέναντι στον κ. Φούντα, στις αθλήτριες και τους γονείς τους καθώς και στους διαιτητές που βίωσαν ένα τόσο άσχημο γεγονός. Θα προστατεύσουμε το άθλημα που αγαπάμε, με κάθε τρόπο, από τέτοιου είδους ενέργειες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις