Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «H όραση μου έχει αποκατασταθεί στο 100% – Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το ποδοσφαιρικό μου μέλλον»

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «H όραση μου έχει αποκατασταθεί στο 100% –  Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το ποδοσφαιρικό μου μέλλον»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραχώρησε συνέντευξη σε μέσα της Νορβηγίας, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με αφορμή την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της Νορβηγίας για τους αγώνες του Nations League, μίλησε μέσα της πατρίδας του για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, ενώ όσον αφορά το πρόβλημα της όρασης που αντιμετώπιζε, δήλωσε ότι αυτό έχει αποκατασταθεί 100%.

Παράλληλα άφησε ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νορβηγός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, ενώ τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Ελαμπντελαουί

Για την επιστροφή του στην εθνική Νορβηγίας: «Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Νιώθω τρομερά. Ανεπανάληπτα. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%».
Για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν όταν είχε πάθει το ατύχημα και βρισκόταν στο ασθενοφόρο: «Προφανώς έγινε από κάποιον που έπρεπε να με προσέχει. Αντί να συμβεί αυτό έστειλε τις φωτογραφίες με μένα. Δεν έβλεπα τίποτα εκείνο το διάστημα. Δεν ξέρω σε ποιον εστάλησαν οι φωτογραφίες. Πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού. Σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά. Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγές. Όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα κερδίζαμε κάτι με αυτό. Για μένα αρκούσε μία συγγνώμη».
Για τις πρώτες του σκέψεις μετά το ατύχημα: «Άρπαξα τον γιατρό και του είπα «πες μου πόσο άσχημα είναι;». Μου απάντησε πως το αριστερό μάτι μου δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση όμως δεν μπορούσε να πει κάτι για το δεξί. Όπως μου μιλούσε, κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν καλά».
Για την επόμενη ομάδα του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις