Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ομιλία Άγγελου Αναστασιάδη τους παίκτες ενόψει του ΠΑΟΚ – Άρης

Ομιλία Άγγελου Αναστασιάδη τους παίκτες ενόψει του ΠΑΟΚ – Άρης
Intime.gr

Ο β΄αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε να… ντοπάρει τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”, παραμονές του ντέρμπι με τον Άρη, για τη 16η αγωνιστική στη Super League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας -την Τρίτη (03.01), για να τονώσει την ψυχολογία των παικτών, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, «αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω οτι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες.

Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι. Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας. Σας πιστεύουμε…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις