Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ομόνοια – ΑΕΚ 0-2: Άρεσε η Ένωση – Φορτσάρει ο Πινέδα

Ομόνοια – ΑΕΚ 0-2: Άρεσε η Ένωση – Φορτσάρει ο Πινέδα
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ παρουσίασε θετικό πρόσωπο σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0, έχοντας πολύ καλή βραδιά τους Πινέδα και Μάνταλο, οι οποίοι σκόραραν τα γκολ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας θετική εικόνα, δείχνοντας ότι χτίζεται σε σωστές βάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα.

Οι ”κιτρινόμαυροι”, έκαναν το 4/4 στα φιλικά παιχνίδια, ενώ είχαν και εντυπωσιακή στήριξη από 1500 οπαδούς της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ομάδα με το αγαπημένο του 3-5-2, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για τον σχηματισμό της ομάδας που θα επιλέξει μέσα στη σεζόν.

Ο Πινέδα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, συμμετέχοντας στις περισσότερες φάσεις στην επίθεση, ενώ στο 21΄σκόραρε με ένα εκπληκτικό τελείωμα, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.

Η ΑΕΚ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μη αφήνοντας περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος είχε και αυτός πολύν θετική παρουσία έκανε στο 65΄το 2-0 με ωραίο πλασέ, σφραγίζοντας ουσιαστικά την επικράτηση της Ένωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (70′ Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Μιξ, Μπαχιρού, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής (62′ Σάββα), Κακουλής (62′ Μάταβζ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (66′ Ρώτα), Τζαβέλλας (66′ Μουστακόπουλος), Χατζισαφί (80′ Κοσίδης), Γκατσίνοβιτς (75′ Γιούσης), Τσούμπερ (66′ Μοχαμάντι), Γιόνσον (76′ Μιτάι), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66′ Φράνσον), Πινέδα (66′ Άμραμπατ), Αραούχο (66′ Γκαρσία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις