Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς ενόψει του Μονακό – Ολυμπιακός: «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Ομπράντοβιτς ενόψει του Μονακό – Ολυμπιακός: «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε»
Intime.gr

Σύνθημα… νίκης από τον προπονητή της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, ενόψει του Game 3 με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στη Γαλλία, μετά και το 1-1 που κατάφεραν να κάνουν οι Μονεγάσκοι, με «πέρασμα» από το ΣΕΦ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της Μονακό για το Game 3 των play off της Euroleague με τον Ολυμπιακό (27/04, 22:00), με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1, έπειτα από το break που έκαναν οι Μονεγάσκοι τη Μ. Παρασκευή (22/04) στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής της ομάδας του Πριγκιπάτου, Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για την κρισιμότητα του τρίτου αγώνα με τους Πειραιώτες, υπογραμμίζοντας πως είναι το ματς που πρέπει να κερδίσει η ομάδα του.

«Αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζω να είμαστε ψυχολογικά και ψυχικά έτοιμοι. Οι νίκες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος εδώ, ήταν μία καλή προετοιμασία για την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό. Τη δεδομένη στιγμή οι προπονήσεις μας έχουν μειωθεί, επομένως είμαι ικανοποιημένος με όσα είδα στο τελευταίο ματς…» τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις