Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: “Γελάω με όσους λένε ότι η Φενέρμπαχτσε δημιουργεί ομάδες βασισμένες σε… επιταγή”

Ομπράντοβιτς: “Γελάω με όσους λένε ότι η Φενέρμπαχτσε δημιουργεί ομάδες βασισμένες σε… επιταγή”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι γελάει με όσους υποστηρίζουν ότι η Φενέρμπαχτσε παραμένει μία ισχυρή ομάδα, λόγω του ακριβού μπάτζετ της.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε έχει δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από την οικονομική κρίση στην Τουρκία.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και σε όσους υποστηρίζουν ότι η τουρκική ομάδα παραμένει ισχυρή λόγω του ακριβού μπάτζετ της.

«Δεν είναι καλό για το μπάσκετ που υπάρχει οικονομική κρίση στην Τουρκία. Ο πρόεδρος μας έχει υποσχεθεί πως το μπάτζετ θα είναι το ίδιο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι πλέον αναγνωρίζουν τη Φενέρμπαχτσε ως ένα σοβαρό κλαμπ. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι στο Final Four, έχει παίξει τρεις τελικούς και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Γελάω μόνο με ένα πράγμα: Που λένε στην Ισπανία ότι η Φενέρμπαχτσε δημιουργεί ομάδες βασισμένες σε… επιταγή. Ποιος δεν κάνει προσθήκες με επιταγή; Δεν το κάνει η Ρεάλ; Ποιο είναι το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε; Της ΤΣΣΚΑ; Περισσότερο από της Φενέρ», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην «PAIS», σε σχετική ερώτηση για το μπάτζετ της ομάδα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις