Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για να πάει στο final four της Euroleague»

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για να πάει στο final four της Euroleague»

Ο προπονητής της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να πλέξει το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αναφορικά με την προσεχή αναμέτρηση της Παρτιζάν με τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Ομπράντοβιτς πριν από το παιχνίδι των Σέρβων με τον Ολυμπιακό, θέλησε να αναφέρει πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι φτιαγμένη για να φτάσει στο final four της Euroleague, με τον έμπειρο προπονητή να ξεκαθαρίζει πως η Παρτιζάν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο ΣΕΦ.

Όσα ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πάει στο final four.

Πέρσι έφτασαν στον τελικό και λίγο έλειψε να είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ. Φέτος είχαν προβλήματα τραυματισμών και προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Θα έχουμε δύσκολο έργο στην έδρα τους. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που παίζουν μαζί για χρόνια. Έχουν τον ίδιο προπονητή και έφεραν εξαιρετικούς παίκτες για να καλύψουν τα κενά από την αποχώρηση κάποιων ηγετικών παικτών.

Περιμένουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι από κάθε άποψη. Αυτό που ήταν εμφανές από το ματς με την Μπαρτσελόνα, είναι πως για να αποδώσεις καλά στην Ευρωλίγκα πρέπει να έχεις συγκέντρωση για 40 λεπτά. Δεν επιτρέπεται να γίνονται κάποια λάθη, όπως βιαστικά σουτ ή να μην κάνουμε box out.

Δεν έχουμε χρόνο για να στενοχωριόμαστε. Έτσι είναι αυτή η διοργάνωση. Κάνεις μια ανάλυση και απλώς προετοιμάζεις το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν τι έγινε χθες και φυσικά περιμένω την αντίδρασή τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις