Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς πριν το Μονακό – Ολυμπιακός: «Παίζει από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη η ελληνική ομάδα»

Ομπράντοβιτς πριν το Μονακό – Ολυμπιακός: «Παίζει από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη η ελληνική ομάδα»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αποθέωσε τον Ολυμπιακό, πριν από την αναμέτρηση της Μονακό με τους Πειραιώτες (23/3, 22:00) για την Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός των Μονεγάσκων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι παίζει ένα από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει ένα από τα καλύτερα μπάσκετ στην Ευρώπη. Θα είναι μία πολύ ωραία πρόκληση. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Η ομάδα βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Εδώ και μερικές εβδομάδες η χημεία της ομάδας έχει βελτιωθεί. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και υπομονετικοί, καθώς δεν γίνεται να νικήσουμε την ελληνική ομάδα από το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά θα πρέπει να παίξουμε σε φουλ ταχύτητα και τα 40 λεπτά», δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Λέο Βέστερμαν πρόσθεσε: «Είναι μία τρελή εβδομάδα για εμάς, καθώς έχουμε τέσσερα ματς. Επίσης είναι μία κρίσιμη εβδομάδα που θα κρίνει το υπόλοιπο της σεζόν. Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις