Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ – Ζήτησαν παραιτήσεις

Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ – Ζήτησαν παραιτήσεις
intime.gr

Ο κόσμος της ΑΕΚ “βράζει” για τη φετινή κακή πορεία της ομάδας. Μερίδα οπαδών βρέθηκαν τη Δευτέρα (16.05.2022) έξω από τα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Μια ακόμα κίνηση αγανακτισμένων οπαδών της ΑΕΚ, δυο 24ωρα μετά την απίστευτη -με τον τρόπο που ήρθε- ήττα της ομάδας στην έδρα του Άρη, αποτέλεσμα που την άφησε και εκτός Ευρώπης.

Φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16.05.2022) έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, με σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις για την αποτυχία της φετινής περιόδου και να διαμαρτυρηθούν για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εστιάζοντας όμως και στη διοικητική στελέχωση της.

Οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιάννης Παπαδόπουλος βγήκαν έξω από τα γραφεία και μίλησαν μαζί τους, με τον κόσμο να ζητάει τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ, αλλά και των υπολοίπων υψηλόβαθμων στελεχών της ομάδας.

Οι αντιδράσεις αυτές φαίνεται πως ήταν αναμενόμενες, αφού -από νωρίς- υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που βρίσκονται απέναντι από το ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι περίπου οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο αλλά και στα Σπάτα, μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά η παρουσία της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις