Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Οπαδοί της ΑΕΚ στην Ευελπίδων – Πέταξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους

Οπαδοί της ΑΕΚ στην Ευελπίδων – Πέταξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους

Ένταση έξω από την Ευελπίδων από οπαδούς της ΑΕΚ. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι προκειμένου να απολογηθούν για τα δολοφονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.08) οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι -όπως έχει γίνει γνωστό- είχαν απευθύνει κάλεσμα στις 12:30 για συγκέντρωση (σ.σ. προκειμένου μετά να πάνε στην Ελευσίνα για την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή) την ώρα που απολογούνται οι Κροάτες χούλιγκαν και οι Έλληνες συνεργοί τους, για τα δολοφονικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια είναι ισχυρά, με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται εντός του χώρου, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο κλούβες της αστυνομίας.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, με κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ να δημιουργούν ένταση, πετώντας μπουκάλια προς την μεριά των αστυνομικών και των δημοσιογράφων, που βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων. Στη συνέχεια, η κατάσταση εκτονώθηκε, με τους οπαδούς να οπισθοχωρούν, αλλά να παραμένουν στο παρκάκι απέναντι από την Ευελπίδων.

Σύμφωνα με Mega, νωρίτερα υπήρξαν και φραστικά επεισόδια προς τους δημοσιογράφους, τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους αστυνομικούς.

<

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις