Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ορέστης Καρνέζης: Στόχος μας η Ρωσία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνει η Εθνική Ομάδα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Παρασκευή (21:45) στη Ζένιτσα. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση για τα τελικά της Ρωσίας μαζί με το Βέλγιο. Η Εθνική Ομάδα είναι δεύτερη στον όγδοο όμιλο με 11 βαθμούς, η Βοσνία Ερζεγοβίνη τρίτη με 10, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται το Βέλγιο με 13.

Ο αγώνας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι καθοριστικής σημασίας. Ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ορέστης Καρνέζης πιστεύει ότι η Εθνική Ομάδα μπορεί να φύγει αήττητη από τη Ζένιτσα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη: 

Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα πέναλτι, τον σκόρερ του πρώτου γκολ, αλλά και οποιουδήποτε τέρματος, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε