Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Οργή” για ένα σχόλιο του Γιουλ για Καλάθη και Μπαρτσελόνα (pic)

“Οργή” για ένα σχόλιο του Γιουλ για Καλάθη και Μπαρτσελόνα (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Νικ Καλάθης ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα, η οποία και δημιουργεί μία… dream team υπό τον Σαρούνα Γιασικεβίτσιους, “εκτοξεύοντας” το μπάτζετ της στα ύψη για την επόμενη σεζόν της Euroleague.

Εν μέσω κορονοϊού, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δημιουργήσει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στην ιστορία της Euroleague, γεγονός που σχολίασε και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, προκαλώντας όμως έντονες αντιδράσεις προς τον ίδιο.

Είναι επίσημο! Ο Καλάθης στην Μπαρτσελόνα – Ανακοίνωσαν τη “βόμβα” οι Καταλανοί

Ο Γιουλ έκανε retweet την ανακοίνωση των Καταναλών για τον Καλάθη, γράφοντας “τι πάρτι γίνεται” (σε ελεύθερη μετάφραση) μαζί με εικονίδια από δεσμίδες χρημάτων. Η ανάρτησή του δέχθηκε όμως την οργή πολλών χρηστών του twitter με χιλιάδες σχόλια να του… υπενθυμίζουν ότι και ο ίδιος έχει συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και ότι το ίδιο κάνει εδώ και χρόνια και η ομάδα του.

Μεταξύ των “βολών” κατά του Γιουλ μάλιστα, υπάρχει μία και από γνωστό ρεπόρτερ της Μαδριλένικης Marca, αλλά και της Εστουδιάντες, με την ισπανική ομάδα να γράφει χαρακτηριστικά: «Η Ρεάλ δεν έχει τρύπες στα πορτοφόλια της, ούτε έχει χτίσει το ρόστερ της με εκατομμυριούχους»; 

https://twitter.com/23Llull/status/1281180984088592384

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις