Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οργή για Καλογερόπουλο στον Παναθηναϊκό: “Δικαιώθηκε η ανησυχία μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί το “τριφύλλι” να τα έχει.. με τον εαυτό του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε στο ματς με τον Ηρακλή (1-1), αλλά ταυτόχρονα έχει παράπονα και απ’ τη διαιτησία του του Καλογερόπουλου.

Όπως αναφέρεται από θέση ανθρώπων της “πράσινης” ΠΑΕ, κάτι που φαίνεται και μέσα από την ανακοίνωση της, ο κ. Καλογερόπουλος μπαίνει στην “black list” του Παναθηναϊκού.

Από το “τριφύλλι” κάνουν λόγο για “… διαιτησία από τα παλιά με όρους μικροχειρουργικής” και κατηγορούν τον συγκεκριμένο διαιτητή για φάουλ εναντίων της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή που της έκοβαν τον ρυθμό, ενώ υπάρχει οργή και για την κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Ζέκα, ο οποίος παραδέχθηκε -πριν “κιτρινιστεί”- πως δεν υπήρξε κάποιο πέναλτι στη φάση του.

Τέλος, από τον Παναθηναίκό μιλούν και για τη φάση του 71′, στην οποία ζητούν πέναλτι για την απώθηση του Αργυρόπουλου στον Εμποκού.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο ορισμός του κ. Καλογερόπουλου στο σημερινό μας αγώνα υπήρξε εξ αρχής μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ανησυχία του Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του εκφράστηκε ποικιλοτρόπως και τελικά η άποψή μας δυστυχώς δικαιώθηκε” 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε