Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οργή και απογοήτευση από τον Κετσπάγια για την διακοπή της σεζόν στην Κύπρο

Οργή και απογοήτευση από τον Κετσπάγια για την διακοπή της σεζόν στην Κύπρο
ΦΩΤΟ Ιntime

Η ομάδα της Ανόρθωσης, με πρώτον τον προπονητή της, Τιμούρ Κετσπάγια, έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Κύπρο και φαίνονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση στην UEFA. 

Την οριστική διακοπή του κυπριακού πρωταθλήματος και του κυπέλλου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισε με πλειοψηφία 18-2 το διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του νησιού, προκαλώντας την οργή της πρωτοπόρου Ανόρθωσης.

Έτσι την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Ομόνοια (Champions League), Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων (Europa League), ενώ δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Δέκα οκτώ μέλη ψήφισαν υπέρ της διακοπής και μόλις δύο, η Ανόρθωση και η ΑΕΚ υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, από τη νέα σεζόν οι ομάδες στην Α’ κατηγορία θα αυξηθούν σε 14, απόφαση που πάρθηκε και πάλι με πλειοψηφία 18-2 και διαφωνούντες τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση και ειδικά ο τεχνικός της, Τιμούρ Κετσπάγια, είναι εξοργισμένος με την απόφαση αυτή, όπως το επιβεβαίωσε και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου:

“Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Πίστευε πως η Ανόρθωση από την πρώτη θέση που ήταν θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είναι εύλογη η πικρία του.”

Μάλιστα η διοίκηση έχει αποφασίσει να προσφύγει στην UEFA, αλλά και στα δικαστήρια για να διεκδικήσει τα συμφέροντά της, ενώ ο έτοιμος Κετσπάγια ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τελειώνουν οι προπονήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις