Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οργή παλιού συμπαίκτη του Τζόρνταν για τις ατάκες περί κοκαΐνης στο “The Last Dance”

Οργή παλιού συμπαίκτη του Τζόρνταν για τις ατάκες περί κοκαΐνης στο “The Last Dance”

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο βετεράνος γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Κρεγκ Χότζες, από τις αποκαλύψεις του Μάικλ Τζόρνταν για τα “ταξίδια της ομάδας με κοκαΐνη” τη σεζόν 1984-85, αλλά και τη στοχοποίηση του Χόρας Γκραντ από τον “Air” στο ντοκιμαντέρ “The Last Dance”.

Ο Κρεγκ Χότζες, ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία των Σικάγο Μπουλς, εμφανίστηκε έξαλλος με τον Μάικλ Τζόρνταν για όσα έχει πει στο “The Last Dance” αναφορικά με το εσωτερικό της ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του 80′.

Ο Χότζες, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Μπουλς (1991, 1992), είχε ασκήσει ιδιαίτερη κριτική και παλαιότερα στον Τζόρνταν, για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη δημοφιλία του για να τοποθετηθεί τα φυλετικά ζητήματα στις ΗΠΑ, ενώ έχει ακουστεί κατά καιρούς πως μία επιστολή που παρέδωσε κάποτε στον Πρόεδρο Τζορτζ Μπους -κατά την επίσκεψη της ομάδας στο Λευκό Οίκο μετά την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος- του κόστισε την θέση του στο ΝΒΑ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο παλαίμαχος παίκτης “ξέσπασε”, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Fox Sports Radio, για όσα ακούστηκαν στο “The Last Dance” περί χρήσης κοκαΐνης των παικτών των Μπουλς την πρώτη σεζόν του Τζόρνταν στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Τζόρνταν χαρακτήρισε “προδότη” τον Χόρας Γκραντ στο πρόσφατο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ.


“Στο μπάσκετ υπάρχει αδελφοσύνη. Έβλεπα το πρώτο επεισόδιο και ήμουν τόσο θυμωμένος για το τσίρκο της κοκαΐνης. Με ενόχλησε επειδή τα αδέλφια μου σε εκείνη την ομάδα έπρεπε να εξηγήσουν στις οικογένειές τους αυτό που παρακολουθούσαν σε ένα ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ήξεραν ότι οι άνθρωποί τους έπαιξαν στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν και ξαφνικά έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στα 12χρονα παιδιά τους” είπε ο Χότζες για να προσθέσει: “Ο Σκότι Πίπεν ήταν εγωιστής, έλα φίλε, εδώ “έδωσε” τον Χόρας Γκραντ. Αυτό με πλήγωσε. Θέλω ο Τζόρνταν να ξέρει ότι δεν ήταν σωστά αυτά που έκανε. Ο Χόρας δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Αν ο MJ ξέρει ποιο ήταν το κίνητρο του Χόρας, ας μας το πει. Με ενοχλεί που μίλησαν όλοι εκτός από εμάς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις