Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οριστικό! Στους “ανίσχυρους” ο ΠΑΟΚ λόγω… CAS – Οι πιθανοί αντίπαλοι στην κλήρωση

Οριστικό! Στους “ανίσχυρους” ο ΠΑΟΚ λόγω… CAS – Οι πιθανοί αντίπαλοι στην κλήρωση

Κλείδωσε” η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Το CAS απέρριψε την έφεση της Τράμπζονσπορ (έχει τιμωρηθεί από τις αρχές Ιουνίου με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play).

Η… πόρτα αυτή του CAS στην ομάδα της Τραπεζούντας διατηρεί τον ΠΑΟΚ στους “αδύναμους” (σε περίπτωση που δικαιωνόταν η Τραμπζονσπόρ, θα έστελνε το “δικέφαλο του Βορρά” στους ισχυρούς της κλήρωσης, δεδομένου ότι ο σύλλογος από την Τραπεζούντα έχει μικρότερο συντελεστή στην ειδική βαθμολογία της UEFA).

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα βρουν μπροστά τους μια εκ των Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) και Μπεσίκτας (Τουρκία). Η σχετική κλήρωση θα γίνει την 10η Αυγούστου.

Η Τουρκία θα έχει στο Champions League την πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ, στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης την Μπεσίκτας, στους ομίλους του Europa League τη Σίβασπορ, στα προκριματικά του Europa League Αλάνιασπορ και Γαλατάσαραϊ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις