Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Ανατροπή τίτλου για τους «μπλαουγκράνα»

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Ανατροπή τίτλου για τους «μπλαουγκράνα»
Reuters

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκόρ, μόλις στος 6ο λεπτό τι και αν έπαιζε με 10 παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο, λόγω αποβολής του Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα  κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Οσασούνα και να ξεφύγει πέντε πόντους πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με παιχνίδι περισσότερο).

Το πρώτο ημίχρονο μπορούσε να χαρακτηριστεί εφιαλτικό για τη Μπαρτσελόνα. Η Οσασούσα πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί, με τον Γκαρσία, ενώ η αποβολή του Λεβαντόφσκι στο 31΄προμήνυαν ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Τσάβι στη Παμπλόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Καταλανοί μπήκαν με διάθεση να ανατρέψουν την κατάσταση, με τον Πέδρι να ισοφαρίζει στο 48΄, γεγονός που έβαλε ”φτερά” στα πόδια των φιλοξενούμενων. Ο Ραφίνα τελειοποίησε την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα και με υπέροχη κεφαλιά στο 85΄έκανε την απόλυτη ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, που δίνει αέρα στην ομάδα του Τσάβι η οποία ηγείται πλέον στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις