Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε την… ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία: Instagram/iliaspsinakis
Φωτογραφία: Instagram/iliaspsinakis

Σε εστιατόριο της Νέας Μάκρης αποφάσισαν να δειπνήσουν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (07.05.2016). Κι εκεί τους περίμενε μια… έκπληξη με ονοματεπώνυμο: Ηλίας Ψινάκης!

Η πρωτοβουλία να δειπνήσει όλη η ομάδα μαζί ανήκε στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη στο πλαίσιο του… ψυχολογικού «ντοπαρίσματος» των παικτών ενόψει του τελικού. Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο εστιατόριο όπου είχε κλείσει τραπέζι η ΑΕΚ και κάθισε δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο είχε σύντομη κουβέντα.

Πριν λήξη η βραδιά, ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν θα μπορούσε να μη βγάλει μια… αναμνηστική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Και όχι μόνο έβγαλε, αλλά την ανέβασε και στο instagram γράφοντας: Dinner με “Τίγρη” με Dusko Bajevic με Στέλιο Μανωλά και @aekfc_official στον Μαραθώνα με αγάπη…

 

Dinner με “Τίγρη”με Dusko Bajevic με Στέλιο Μανωλά και @aekfc_official στον Μαραθώνα με αγάπη…

A photo posted by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε στην ταβέρνα όπου δειπνούσαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ΑΕΚ. Έξω από το μαγαζί βρέθηκαν και πολλοί οπαδοί της ομάδας που ζήτησαν από τους παίκτες και τον Στέλιο Μανωλά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

“ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο” ήταν το σύνθημα που συνοδεύτηκε από πολλά… καπνογόνα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε