Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Όταν ο Σον Κόνερι αιφνιδίασε τον Σωτήρη Κυργιάκο

Όταν ο Σον Κόνερι αιφνιδίασε τον Σωτήρη Κυργιάκο
ΦΩΤΟ intime

Ο σερ Σον Κόνερι πέθανε σήμερα (31/10) σε ηλικία 90 ετών κι έφερε ξανά στο προσκήνιο και μία απίθανη ιστορία με έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Σωτήρη Κυργιάκος.

Ο διεθνής -παλαίμαχος πια- ποδοσφαιριστής είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μετά από συνεχόμενες εκπληκτικές σεζόν δέχθηκε πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρέιντζερς. Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τη σκωτσέζικη ομάδα κι έτσι ο ίδιος έπρεπε να ταξιδέψει στη Γλασκώβη για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή.

Δεν έβρισκε όμως εισιτήρια της τελευταίας στιγμής κι έτσι η Ρέιντζερς του προσέφερε ένα δικό της λίαρ τζετ για να βρεθεί στη χώρα. Το αεροσκάφος αυτό όμως ανήκε στον Σον Κόνερι και μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε μπροστά στον Κυριάκο, αιφνιδιάζοντας τον Τρικαλινό ποδοσφαιριστή, για να τον υποδεχθεί και να ταξιδέψουν μαζί προς την πατρίδα του.

Απίστευτη ιστορία: Ο Σον Κόνερι ήταν ποδοσφαιριστής κι αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο σερ Κόνερι ήταν κοντινός φίλος του τότε προέδρου της Ρέιντζερς, Ντέιβιντ Μάρεϊ, ο οποίος μάλιστα τον έκανε να αλλάξει “στρατόπεδο”, αφού μικρός ήταν οπαδός της “μισητής” Σέλτικ.«Άλλαξα την πίστη μου με τον Μάρει. Απολαμβάναμε την παρέα μας και μείναμε πολύ καλοί φίλοι», είχε αναφέρει σχετικά ο Σκωτσέζος ηθοποιός.

Όσον αφορά τον Κυργιάκο δε, η ιστορία έγινε viral τότε στις εφημερίδες, με τον αμυντικό του Τριφυλλιού να εμφανίζεται και ως Τζέιμς Μποντ σε πλήθος δημοσιευμάτων της εποχής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις