Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ουέιντ Μπάλντγουιν: «Αυτές οι ανοησίες ξεκίνησαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα»

Ουέιντ Μπάλντγουιν: «Αυτές οι ανοησίες ξεκίνησαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο γεγονός ότι τον “κατηγορούν” τη συμπεριφορά του ως παίκτης και έριξε “βολές” στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα.

Τη σεζόν 2019-20, ο Μπάλντγουιν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι σχέσεις με τους συμπαίκτες του δεν ήταν καθόλου καλές. Πολ και Τσέρι τον είχαν μάλιστα εκθέσει και δημόσια για την τότε συμπεριφορά του, με τον ίδιο τον νυν παίκτη της Μπασκόνια, να αρνείται πάντως και πάλι ότι υπήρξε αντιεπαγγελματίας, μιλώντας στο Basket News.

Οι δηλώσεις του Μπάλντγουιν

Για το αν ο ίδιος είναι το κακό παιδί σε μία ομάδα: «Αυτές οι ανοησίες ξεκίνησαν στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Ξεκίνησαν όλα αυτά την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα».

Για το αν εννοεί πως ξεκίνησαν αυτές οι φήμες μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Αυτό. Οπουδήποτε αλλού ήταν καλά τα πράγματα. Κάθε ομάδα που έπαιξα ήθελε να επιστρέψω. Όλοι με ήθελαν ως μέλος της ομάδας τους. Αποφάσισα να αποχωρήσω και ένιωσα την υποστήριξη όσων έπαιξα μαζί τους».

Για το αν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στα σχόλια στο Twitter εναντίον του από τους Μπράντον Πολ και Ουίλ Τσέρι: «Είμαι όσο καλός γίνεται. Είμαι ανταγωνιστικός. Όλοι θέλουν έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους. Οι συμπαίκτες μου το λένε αυτό συνέχεια τις τελευταίες τρεις σεζόν. Όλοι νιώθουν άνετα μαζί μου, είμαι αστείος. Δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις