Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Η φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Η φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου
@mohammedawaad

Αισιόδοξα επικρατεί πλέον σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος κατέρρευσε το Σάββατο (08.01.2022) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αλ-Ουάκρα με την Αλ-Ραγιάν, για το πρωτάθλημα Κατάρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε Μέσα του Κατάρ, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο ξενοδοχείο για περίπου μια εβδομάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις κι έτσι να διαπιστωθεί, από τι προκλήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τις αισθήσεις του, παρουσιάζοντας μάλιστα σπασμούς. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, όπως και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενώ, ευτυχώς, υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο. Μάλιστα, οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αφού του έκαναν ανάνηψη.

Ο Κουλιμπαλί μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο και όπως ανέφερε και η σύζυγος του, νωρίτερα πλέον η κατάσταση του είναι σταθερή. Ο 32χρονος μπακ έχει ξυπνήσει και έχει κανονικά τις αισθήσεις του, κάτι που φαίνεται και στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις