Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σύζυγος Ουσμάν Κουλιμπαλί: «Σε σταθερή κατάσταση και καλά χέρια»

Σύζυγος Ουσμάν Κουλιμπαλί: «Σε σταθερή κατάσταση και καλά χέρια»
Intime.gr

Τα θετικά νέα για την κατάσταση της υγείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί, επιβεβαιώνονται και από τη σύζυγο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Καθησυχαστικές είναι οι πληροφορίες που συνεχίζουν να προκύπτουν για την υγεία του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο κεντρικός αμυντικός της Αλ Ουάκρ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος στο Κατάρ, αλλά αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία.

Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού έχασε τις αισθήσεις του, παρουσιάζοντας μάλιστα σπασμούς. Αμέσως, σήμανε συναγερμός με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο. Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο Κατάρ, κατάφεραν μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αφού του έκαναν ανάνηψη να τον επαναφέρουν.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η σύζυγός του Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ορελί, έκανε γνωστό -μέσα από τα social media πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι σε σταθερή κατάσταση και σε καλά χέρια, ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει και ζήτησε να συνεχιστούν οι προσευχές για τον 32χρονο παίκτη.

«Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του. Είναι σε καλά χέρια. Ευχαριστούμε το Θεό και τον γιατρό που έσωσε τη ζωή του άνδρα μου. Ευχαριστώ όλο το σταφ και την ομάδα της Αλ Γουάκρα. Εκτιμώ πολύ όλα όσα κάνατε για μας. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε», ανέφερε στο ποστάρισμα της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ousmane Coulibaly (@ousmanecoulibaly23)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις