Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ούνιξ Καζάν – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Αν δεν παίξεις καλά…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πως την ομάδα του την περιμένει δύσκολο έργο στην έδρα της Ούνιξ Καζάν, αλλά τόνισε το τι θα πρέπει να γίνει για να φύγει το “τριφύλλι” με το “διπλό” απ’ τη Ρωσία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Καζάν: “Είναι μία ομάδα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ και οι ήττες που έχει κάνει, οι περισσότερες είναι στον έναν ή στους δύο πόντους. Είναι πολύ καλή στην έδρα της όλη τη χρονιά φέτος και θα πρέπει να παίξουμε καλά εκεί μέσα. Είμαστε κι εμείς, όμως, σε καλή περίοδο, ελπίζω λοιπόν ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ότι θα κερδίσουμε.

Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα σε όλες τις περιπτώσεις που ο Λάνγκφορντ θα έχει την μπάλα στα χέρια. Αλλά γενικά έχουν μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς ψηλούς, καλά γκαρντ, ο Κολόμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά σε όλες τις πικ εν ρολ καταστάσεις, αλλά επίσης θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Να σκοράρουμε στα ελεύθερα σουτ, να σκοράρουμε στα τρίποντα, να διαβάσουμε την άμυνά τους. Γενικά, όπως πάντα, στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις καλά. Αν δεν το κάνεις, είναι αδύνατο να κερδίσεις”.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν δήλωσε: “Ο Λάνγκφορντ είναι ο καλύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας, συνεπώς θα είναι δουλειά και δική μου και όλων να τον περιορίσουμε και να μην τον αφήσουμε να γίνει τόσο… καυτός. Έχουν πολύ καλή ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι καλοί και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω τον Κολόμ, παίξαμε για έναν χρόνο στην Ισπανία, ξέρω το παιχνίδι του καλά, είναι καλός πασέρ, παίζει καλά το pick n roll. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτόν και τον Ουίλιαμς, συνεργάζονται πολύ καλά με το pick n roll και τα alley oops. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και θέλουμε να κλείσουμε τον χρόνο καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε