Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΕ Άρης: “Η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για να βρεθεί λύση”

ΠΑΕ Άρης: “Η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για να βρεθεί λύση”
ΦΩΤΟ intime

Απόλυτα ικανοποιημένη φαίνεται ότι είναι η ΠΑΕ Άρης από την επαφή της με την ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη FIFA και τα δύο ΑΦΜ του συλλόγου.

Ο Άρης έχει τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία με απαγόρευση μετεγγραφών, εξαιτίας παλιών οφειλών της προηγούμενη ΠΑΕ, που είχε διαφορετικό ΑΦΜ και έτσι υπήρξε τηλεδιάσκεψη με την κυβέρνηση για να βρεθεί λύση.

Σε αυτή, η κυβέρνηση φέρεται να δεσμεύτηκε και για δική της επαφή με τη FIFA, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ και του Α.Σ. Άρης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και του Α.Σ. Άρης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις