Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»
Intime.gr

Έπειτα από την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ Βόλος για χορήγηση εισιτηρίων στους φίλους του Άρη, οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι ζήτησε 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (2/10, 19:30) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά εισέπραξε την άρνηση των γηπεδούχων. Για το λόγο αυτό, καλεί τους φίλους της ομάδας να μην κάνουν το ταξίδι προς την θεσσαλική πόλη, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει θύρα για τους φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ Άρης αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ Άρης.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις