Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για το “επεισόδιο” με Μπόλονι στο “Καραϊσκάκης”

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για το “επεισόδιο” με Μπόλονι στο “Καραϊσκάκης”

Ο Λάζλο Μπόλονι διέκοψε εκνευρισμένος τις δηλώσεις του, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού, λόγω αποδοκιμασιών που δέχθηκε από οπαδούς των «ερυθρολεύκων». Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν τον Λάζλο Μπόλονι, μετά το τέλος του ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στηλιτεύοντας το περιστατικό αλλά και την στάση της αστυνομίας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Τρελάθηκε” ο Μπόλονι! Διέκοψε έξαλλος τις δηλώσεις του (video)

Η σχετική ανακοίνωση

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις