Σάββατο, 25 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Τέταρτος στον κόσμο στη δισκοβολία ο Δημήτρης Παυλίδης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Τέταρτος στον κόσμο στη δισκοβολία ο Δημήτρης Παυλίδης
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Παυλίδης έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στη δισκοβολία και με βολή 61.77 μέτρα κατέκτησε την τέταρτη θέση, καταρρίπτοντας παράλληλα δυο φορές το το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα με βολή στα 57.66μ και βελτιωμένος στη δεύτερη έστειλε τον δίσκο στα 59.68μ. Στην τρίτη του βολή πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και πέτυχε 60.12μ που τον έφερε στην 8η θέση και πήρε έτσι το εισιτήριο για να συνεχίσει με άλλες τρεις προσπάθειες.

Στην τέταρτη προσπάθεια ο Παυλίδης έριξε 60.04μ αλλά στην πέμπτη προσπάθεια πέτυχε μια εκπληκτική βολή στα 61.48μ και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ (61.42μ) που τον έφερε στην τέταρτη θέση.


Στην τελευταία του προσπάθεια όμως ο Παυλίδης- που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παυλίδη- ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του. Έστειλε τον δίσκο να προσγειωθεί στα 61.77μ για να καταρρίψει πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε πετύχει στην πέμπτη του βολή και να παραμείνει στην τέταρτη θέση του κόσμου ενώ έχει πλέον την 7η καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία Κ20 για το 2022.

ΠΗΓΗ: Πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις