Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πάγωσαν” με Γιακουμάκη στο Περιστέρι! Τρομακτική στιγμή με τον παίκτη να πέφτει αναίσθητος (video)

“Πάγωσαν” με Γιακουμάκη στο Περιστέρι! Τρομακτική στιγμή με τον παίκτη να πέφτει αναίσθητος (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέτρος Γιακουμάκης τρόμαξε τους πάντες στο γήπεδο του Περιστερίου, καθώς στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ συγκρούστηκε άσχημα με τον Μάριο Οικονόμου, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, για την 22η αγωνιστική της Superleague. Συγκεκριμένα, ο Πέτρο Γιακουμάκης των γηπεδούχων συγκρούστηκε “κεφάλι με κεφάλι” με τον Μάριο Οικονόμου της ΑΕΚ σε μία διεκδίκηση στο 79ο λεπτό, με τον παίκτη των “κυανόλευκων” να πέφτει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν αμέσως πάνω από τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος ήταν τυχερός πάνω στην ατυχία του καθώς δεν γύρισε η γλώσσα του, ενώ λίγο αργότερα, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου έχοντας μία ελαφριά απώλεια μνήμης. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά, με τον Οικονόμου να “κιτρινίζεται” από τον διαιτητή και αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άτυχος επιθετικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις