Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παίκτης του NFL φέρεται να άφησε τέσσερις γυναίκες εγκύους την ίδια περίοδο

Παίκτης του NFL φέρεται να άφησε τέσσερις γυναίκες εγκύους την ίδια περίοδο

Ο παίκτης του NFL, Xavien Howard φέρεται να άφησε τέσσερις γυναίκες εγκύους, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα και κατηγορείται ότι τις “πίεσε” να κάνουν στη συνέχεια εκτρώσεις.

Ένα από τα “θύματα” του Howard, ο οποίος και αγωνίζεται ως cornerback στους Μαϊάμι Ντόλφινς, έκανε τη σχετική αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι τρεις άλλες γυναίκες επικοινώνησαν μαζί της για το θέμα. Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θέλει όχι μόνο τα λεφτά του, αλλά και καμία άλλη σχέση με τον 30χρονο Αμερικανό.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα δήλωσε τα εξής: «Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αυτός ο άνδρας έχει “φετίχ” να αφήνει έγκυες γυναίκες. Με πλησίασαν τρεις ακόμη γυναίκες και μου είπαν πως περιμένουν παιδί από εκείνον. Έκανα υπέρηχο και του έστειλα φωτογραφίες. Θέλει να με πληρώσει να διακόψω την εγκυμοσύνη μου, όπως έχει ζητήσει και από μία άλλη κοπέλα. Απομακρυνθείτε από αυτό τον άνθρωπο, δεν έχει σεβασμό για κανέναν. Εάν είστε έγκυες από τον Χαβιέν, μην επικοινωνήσετε μαζί μου. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με εκείνον πια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις