Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Παίκτης του μπέιζμπολ κατηγορείται για το θάνατο τεσσάρων φοιτητριών

Παίκτης του μπέιζμπολ κατηγορείται για το θάνατο τεσσάρων φοιτητριών
youtube/grab

Ο 22χρονος παίκτης του μπέιζμπολ, Φρέιζις Μπομ, προκάλεσε ένα τρομακτικό τροχαίο στο Μαλιμπού και κατηγορείται για το θάνατο τεσσάρων φοιτητριών. Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του.

Ο Φρέιζερ Μπομ φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στις 17 Οκτωβρίου, κατά μήκος της Pacific Coast Highway στο Μαλιμπού, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι φοιτήτριες, Νιαμ Ρόλσον (20 ετών), Πέιτον Στιούαρτ, Άσα Βέιρ και Ντέσλιν Γουίλιαμς (21 ετών και οι τρεις τους).

Ο παίκτης του μπέιζμπολ κατηγορείται για το θάνατό των τεσσάρων φοιτητριών, αλλά δήλωσε αθώος κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο, την Τετάρτη (25.10).

Ο δικηγόρος του, Μάικλ Κράουτ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο Φρέιζερ Μπομ ενεπλάκη στο δυστύχημα καθώς τον καταδίωκαν για περίπου τρία μίλια πριν από το σημείο της σύγκρουσης, τονίζοντας πως υπάρχουν σχετικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας.

«Έχουμε στοιχεία που το τμήμα του σερίφη δεν ήθελε να πάρει, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε ένα περιστατικό καταδίωξης. Όταν ο Μπομ επιτάχυνε για να ξεφύγει, τότε συνέβη το δυστύχημα», είπε ο δικηγόρος του.

Παράλληλα, υποστήριξε πως ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τον καταδίωκε και να τον… οδήγησε στο τροχαίο, προσθέτοντας: «Το άτομο παραδέχτηκε σε ένα μέλος της οικογένειας ότι τον έβγαλαν από την πορεία του (σ.σ. τον Φρέιζερ Μπομ)».

Οι δικαστές έθεσαν τον Μπομ και πάλι υπό κράτηση, ορίζοντας αυτή τη φορά μικρότερη εγγύηση (από τα 8 εκατ. δολάρια στα 4 εκατ.).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις