Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Λαμία: Δοκάρια, «βροχή» ευκαιριών, αλλά έμειναν στο «μηδέν»

Παναιτωλικός – Λαμία: Δοκάρια, «βροχή» ευκαιριών, αλλά έμειναν στο «μηδέν»
Intime.gr

Δυο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, κατάφεραν να μας δώσουν ένα υπέροχο ματς. Παναιτωλικός και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο, έχοντας όμως δώσει ένα ποδοσφαιρικό θέαμα που.. δεν το περιμέναμε. Πέντε δοκάρια στο ματς.

Τους αδικεί το τελικό 0-0. Παναιτωλικός και Λαμία έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, είχαν δοκάρια (οι γηπεδούχοι μέτρησαν τρία) αλλά πήραν από ένα βαθμό από το ματς της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο βαθμός αυτός δεν βοήθησε κανέναν από τους δυο «μονομάχους». Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 11 β. ενώ η Λαμία δείχνει… δεμένη με την τελευταία θέση (6 β.).

Οι δυο ομάδες εμφανίστηκα δραστήριες επιθετικά, παρά τη βροχή που έπεφτε στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να χάνει μόλις στο 2’ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Βέργο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη μεγάλη φάση της Λαμίας ήρθε στο 9’. Η απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Αντάμα Μπα έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι (βρήκε στο κεφάλι του Κνετ και πέρασε κόρνερ).

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο κράτησε το ενδιαφέρον του, με τον Παναιτωλικό να έχει ένα πολύ καλό σουτ με τον Ντίας στο 33’ (μεγάλη επέμβαση από τον Επασί).

Η Λαμία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 37’. Μετά από γύρισμα του Σκόνδρα, ο Καρμάνος πλάσαρε σε κενή εστία, με τον Τσότσαλιτς όμως να εμφανίζεται από το πουθενά και να διώχνει. Στους φιλοξενούμενους ανήκε και η τελευταία σημαντική φάση του ημιχρόνου (43’), με τον Ρόμανιτς να αστοχεί σε τετ-α-τετ.

Η… ματσάρα συνεχίστηκε και στην επανάληψη! Στο 52’ η Λαμία είχε δοκάρι σε κοντινή προβολή του Τζανετόπουλου, ενώ στο 54’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μάζουρεκ. Οι δυο «μονομάχοι» ανέβασαν ρυθμούς, με τον Παναιοτωλικό να γίνεταιθ πιο πιεστικός, για να πάρει το εντός έδρας “τρίποντο”.

Στο 74’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Ντίας εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Αζάντι έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (τρίτο για την ομάδα του Αγρινίου). Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε διορθωτικές αλλαγές, οι γηπεδούχοι τα…. έδωσαν όλα για το νικητήριο τέρμα, αλλά το ματς έμεινε στο 0-0. Στο 90+1′ ο Ρόμανιτς είχε σημαντική ευκαιρία, για να δώσει στη Λαμία το “διπλό”, ενώ στο φινάλε ο Αζάντι δεν μπόρεσε ούτε αυτός να σκοράρει.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις