Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναιτωλικός: Ο Νταγκό κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Ιωνικού – Η θέση της ομάδας του Αγρινίου

Παναιτωλικός: Ο Νταγκό κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Ιωνικού – Η θέση της ομάδας του Αγρινίου
intime.gr

Ο Νταντρέι Νταγκό κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, με την ομάδα του Αγρινίου να στέκεται στο… πλευρό του παίκτη της.

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικό, Ναντρέι Νταγκό, κάνει λόγο για ιαχές μαϊμούδων από οπαδούς του Ιωνικού, αλλά και για βρισιές και φτυσίματα από μια μερίδα της κερκίδας, στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (15.05.2022) για το φινάλε των play out της Superleague 1.

«Έμαθα πολλά σήμερα για τον ρατσισμό και την ζωή. Όταν βλέπεις γυναίκες, άνδρες, ηλικιωμένους, ακόμα και παιδιά να σε προσβάλλουν, να σε φτύνουν και να ουρλιάζουν σαν μαϊμούδες νιώθεις λύπη για την επόμενη γενιά. Το ποδόσφαιρο πρέπει να εκπαιδεύει, είναι η πρώτη φορά που ζω κάτι τέτοιο. Ζήτω συγγνώμη εάν παρασύρθηκα εις βάρος της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του αντιπάλου για αυτό το μάθημα ζωής που θα με κάνει δυνατότερο. Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό που ήταν μαζί μου καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου», ανέφερε στο ποστάρισμα του ο Νταγκό.

Λίγο αργότερα, με δημόσια τοποθέτησή της στα social media, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέφρασε την υποστήριξή της στον ποδοσφαιριστή και χαρακτήρισε υπόθεση όλων την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

«Η βία, ο ρατσισμός, οι φυλετικές διακρίσεις, δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο. Είναι χρέος όλων μας να απομονώσουμε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά.

Συμπαραστεκόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Ναντρέι Νταγκό και μαζί του συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις