Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-4: Επιβλητική νίκη για τους Κρητικούς στη Super League 1

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-4: Επιβλητική νίκη για τους Κρητικούς στη Super League 1
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΟΦΗ πέτυχε τη νίκη της σεζόν στη Super League 1, αφού επικράτησε εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-0 του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με απόλυτη ευστοχία, ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Παναιτωλικού και τον “διέλυσε” με δύο γκολ του Ντίκο και από ένα των Τοράλ και Τσιλιανίδη.

Το σκορ άνοιξε με εντυπωσιακό τρόπο ο Ντίκο στο 27ο λεπτό, αφού σκόραρε με “ψαλιδάκι” για το προβάδισμα των Κρητικών στο Αγρίνιο. Ο ίδιος παίκτης “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του στο 52′, αφού ένα λεπτό μετά το δοκάρι του Τοράλ, πλάσαρε εύστοχα από κοντά για να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και τις ομάδας του.

Η επικράτηση του ΟΦΗ πήρε διαστάσεις θριάμβου στη συνέχεια, αφού ο Τοράλ βρήκε τελικά το “δρόμο” προς τα δίχτυα στο 73′ και ο Τσιλιανίδης έβαλε το… κερασάκι με ωραία προσωπική ενέργεια στις καθυστερήσεις. Οι Κρητικοί πήραν έτσι, μόλις την 3η τους νίκη στη σεζόν και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της Super League 1, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις