Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Βόλος 2-0: Πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες στην Super League

Παναιτωλικός – Βόλος 2-0: Πρώτη νίκη για τους Αγρινιώτες στην Super League

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Βόλο εντός έδρας, με το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να παίρνει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ο κακός για ένα ακόμη παιχνίδι Βόλος.

Ο Παναιτωλικός «άνοιξε» το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Λιάβα, έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα του Βόλου. Με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε χωρίς δυσκολία το υπέρ του προβάδισμα και μάλιστα στο 80΄κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ του, αυτή τη φορά με τον Μπρούνο Ντουάρτε.
Ο Αργεντινός αμυντικός μετά από κόρνερ του Χουάνπι, πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ που ήταν τελικό στην αναμέτρηση.

Με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 2 μόλις πόντους, χωρίς να έχει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 8 παιχνίδια.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίβα, Λιάβας, Πέρες (90΄Νικολάου), Μπαλντασάρα (70΄Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90΄Τσιγγάρας), Βοϊλης (78΄Πέδρο), Ντουάρτε (70΄Σενγκέλια).

Βόλος(Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78΄Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69΄Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54΄Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69΄Ενγκίν) Γκαρσία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις