Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Διπλό με ανατροπή για τους «Θεσσαλούς»

Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Διπλό με ανατροπή για τους «Θεσσαλούς»
ΦΩΤΟ Intime

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στη Super League 1, ο Βόλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-2, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του τη φετινή σεζόν. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Καρέλη.

Ο αγώνας στο Αγρίνιο τα είχε όλα με τον Βόλο τελικά να καταφέρνει να αποδράσει από την έδρα του Παναιτωλικού, παραμένοντας σε τροχιά Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό από τρομερή έμπνευση του Σενγκέλια ο οποίος είδε τον Κλέιμαν εκτός εστίας, γράφοντας το 1-0, Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους 10 λεπτά αργότερα με γκολ του Νταγκό.

Στη συνέχεια η ομάδα της Μαγνησίας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσοκάνη ο οποίος σκόραρε δυο φορές έφερε το ματς στα ίσα.

Τα πράγματα εξελίχτηκαν με το χειρότερο τρόπο για τον Παναιτωλικό αφού λίγο πριν λήξει το ημίχρονο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρέλη εξαιτίας χτυπήματος εκτός φάσης.

Αυτή η εξέλιξη ευνόησε τον Βόλο ο οποίος έκανε την απόλυτη ανατροπή στο 78ο λεπτό, με τον Κούτσια να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις