Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Βόλος: Νίκη «χρυσάφι» για τους Αγρινιώτες (video)

Παναιτωλικός – Βόλος: Νίκη «χρυσάφι» για τους Αγρινιώτες (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Βόλου στην 25η αγωνιστική της Superleague και πέτυχε μία νίκη “χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Με ένα γκολ του Αριγίμπι στο 75′ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στον αγώνα και “χάρισε” τη νίκη στους Αγρινιώτες, οι οποίο και βρέθηκαν πια πάνω από ΟΦΗ, Λαμία και ΑΕΛ στη βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Καρέλη και Αριγίμπι για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, το οποίο και ολοκληρώθηκε με μία σημαντική στιγμή για κάθε ομάδα. Ούτε ο Εντιγκά όμως, ούτε ο Μπαριέντος για τους φιλοξενούμενους κατάφεραν να βρουν εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα ήταν χειρότερη και η πρώτη καλή στιγμή ήταν ουσιαστικά το γκολ των γηπεδούχων. Από παράλληλη σέντρα του Ταχάρ, ο Αριγίμπι “πετάχτηκε” προ κενής εστίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

 

Ο Δουβίκας στο 80′ με προβολή δεν μπόρεσε να “απαντήσει” κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη στη “μάχη” του για την παραμονή στη Superleague. Στην 7η θέση ο Βόλος με 30 βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Βόλος

Παναιτωλικός (Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (70′ Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντίας (54′ Ταχάρ), Μάζουρεκ (83′ Ντουάρτε), Ντάλσιο (83′ Μαλής), Αριγίμπι, Καρέλης (70′ Ματσόλα)

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Σάντσες, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (76′ Μπουένο), Ριένστρα (66′ Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις