Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: O Τάσος Μπακασέτας έφθασε στην Ελλάδα

Παναθηναϊκός: O Τάσος Μπακασέτας έφθασε στην Ελλάδα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τάσος Μπακασέτας έφθασε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπογράφοντας “πλουσιοπάροχο” συμβόλαιο με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός και Μπακασέτας έχουν συμφωνήσει για τη μετεγγραφή του και έτσι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας άφησε την Τραπεζούντα και ταξίδεψε για την Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους “πράσινους”.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αφίχθη ευδιάθετος και με κασκόλ του “τριφυλλιού” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ενώ πλέον θα μεταφερθεί στο Κορωπί για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, που θα οδηγήσουν στην ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δηλώσεις του Μπακασέτα

«Καλώς σας βρήκα. Νέα πρόκληση για εμένα, το έψαχνα. Το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούργιο για να είμαι συγκεντρωμένος και να γίνομαι καλύτερος. Πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό.

Αν έχεις παίξει στην Τουρκία καταλαβαίνεις το μέγεθος του Τερίμ, είναι θρύλος. Είναι αμοιβαίος σεβασμός μας, έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω. Ευχαριστώ τον κύριο Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε τα πάντα. Ευχαριστώ και τον κύριο Παπαδημητρίου, καθώς αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Δεν περίμενα να γυρίσω Στην Ελλάδα, έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό, αλλά όταν ο Παναθηναϊκός σε θέλει δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο. Όλη η αντιμετώπιση που είχα με έπεισε να γίνω παίκτης της ομάδας. 

Ήταν οι τελευταίες μέρες λίγο περίεργες, χθες έπαιξα μισή ώρα, δεν είμαι εκτός ρυθμού αλλά θα μιλήσω με τον προπονητή πρώτα για να δούμε πότε θα αγωνιστώ.

Μου αρέσει όταν έχουν προσδοκίες από εμένα γιατί έχω και εγώ πολλές από τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Όσο φοράω τη φανέλα θα δίνω το 100% κάθε μέρα και όχι μόνο στους αγώνες.

Θα αγαπώ πάντα τους ανθρώπους της Τραπεζούντας. Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Είχε κλείσει ο κύκλος μου, κατάφερα τα πάντα και ήταν στιγμή για μία νέα πρόκληση. Παρακολουθώ αρκετά την το πρωτάθλημα, φίλοι μου είναι στον Παναθηναϊκό και έβλεπα τα περισσότερα ματς από την Ελλάδα. Θα πάμε στο γραφείο πρώτα για τις απαραίτητες διαδικασίες, δεν ξέρω αν θα πάω στο ΟΑΚΑ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις