Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου – Ο Μπένετ ψάχνει διαιτητή για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου – Ο Μπένετ ψάχνει διαιτητή για το ντέρμπι
Intime.gr

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν θα είναι τελικά ο διαιτητής που θα διευθύνει το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Superleague 1, μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Η… επέμβαση των ομάδων, για παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, έφερε την αντίδραση της ΕΠΟ και προκάλεσε το “κόψιμο” του Τάσου Σιδηρόπουλου από το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, επικοινώνησε με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, του εξήγησε ότι η επιλογή του έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από όλες τις πλευρές και του συνέστησε να αναιρέσει τον ορισμό του διεθνούς ρέφερι και να βρει ξένο αντικαταστάτη.

Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την απόφαση της Superleague 1 για τον ορισμό ΜΟΝΟ ξένων διαιτητών στα ντέρμπι μεταξύ των “μεγάλων”.

Από την πλευρά του, ο Στιβ Μπένετ εξήγησε ότι το μήνυμα που ήθελε να στείλει με αυτή την επιλογή ήταν η στήριξή του προς τους Έλληνες διαιτητές, τόνισε ότι θα ψάξει για ξένο διαιτητή για το αθηναϊκό ντέρμπι και παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι οι ομάδες δεν δείχνουν την ίδια εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές.

Πλέον, ο Στιβ Μπένετ προσπαθεί να βρει διαιτητή για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Εάν δεν τα καταφέρει, η διοργανώτρια αρχή πρωταθλήματος θα αναβάλλει την αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις