Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Νέα νίκη σε φιλικό αγώνα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Νέα νίκη σε φιλικό αγώνα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και τις νίκες στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, αφού νίκησε με 3-1 και την ΑΕΚ Λάρνακας στο τελευταίο του παιχνίδι στην Αυστρία.

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ στο ματς, ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της ΑΕΚ Λάρνακας και έδειξε ότι η δουλειά που γίνεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποδίδει και στο γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, με τα προκριματικά του Champions League.

Ο Μλαντένοβιτς άνοιξε το σκορ στο 48′ με ωραίο τελείωμα από αριστερά, ενώ ο Βαγιαννίδης με ωραίο προσωπική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γερεμέγιεφ σκόραρε με πανέμορφο σουτ χωρίς να βλέπει εστία, ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια, ήταν να μειώσει με τον Λόπες στο τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46′ Λιοντίγκιν), Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (62′ Φικάι), Μάγκνουσον (65′ Κάτρης), Χουάνκαρ (46′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (46′ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (62′ Ζέκα), Παλάσιος (62′ Βέρμπιτς), Τζούριτσιτς (46′ Μπερνάρ), Μαντσίνι (62′ Αϊτόρ), Σπόραρ (46′ Γερεμέγεφ).

ΑΕΚ Λάρνακας (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Τούμπας, Κάσας, Κατελάρης, Τόμοβιτς, Καμπεζάλι, Φαράζ, Μάμας, Λέδες, Γκάμα Φραμ Σολ, Τρισκόφσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις