Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Νοκ άουτ Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Νοκ άουτ Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή (27/2), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. 

Ζοσέ Μαουρίσιο και Λούκας Βιγιαφάνιες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι φανέλα βασικού θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Παράλληλα στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Σένκεφελντ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

H ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις