Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ντέρμπι στη Λεωφόρο για τη Superleague 1

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ντέρμπι στη Λεωφόρο για τη Superleague 1
Intime.gr

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε στη Λεωφόρο (11/09, 21:30, Newsit.gr, Cosmote Sports 1) στο μεγάλο ντέρμπι της Superleague 1. Tο «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει την “απόλυτη” πορεία του, ενώ η Ένωση ψάχνει τη νίκη, για να στείλει μήνυμα… πρωταθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, ως η μόνη ομάδα με το βαθμολογικό απόλυτο έπειτα από τρεις αγωνιστικές ενώ, παράλληλα, έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο με την ενισχυμένη ΑΕΚ θα είναι ένα γερό τεστ και για τους δύο, που έχουν βλέψεις για δυάδα. Ένα ντέρμπι που ήδη από την Πέμπτη «φούντωσε» λόγω του ορισμού του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε.

Απ’ τη μεριά της, η ΑΕΚ θέλει να… σβήσει την ήττα που γνώρισε μέσα στη Ριζούπολη από τον Βόλο (σ.σ. παίζοντας ως γηπεδούχος) και με νίκη να δείξει πως φέτος θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου, περίπου τρεις εβδομάδες πριν μπει στην “OPAP Arena”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Χουάνκαρ, με τον Μπερνάρ να βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού» για πρώτη φορά. Ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στίβεν Τσούμπερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο.

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

Βοηθοί: Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρία), Βάλκοφ (Βουλγαρία).

Τέταρτος διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών).

VAR: Στογιάνοφ (Βουλγαρία).

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις