Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο διαιτητής Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι των play off της Superleague

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο διαιτητής Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι των play off της Superleague
Intime.gr

Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των play off της Superleague. Στην πρώτη “στροφή” του μίνι πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς όρισε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για την πρεμιέρα των playoffs της Superleague, την Κυριακή (13.03.2022).

Ο 41χρονος ρέφερι θα “σφυρίξει” για πρώτη φορά σε ματς του Παναθηναϊκού, ενώ στο παρελθόν έχει δύο φορές σε αγώνες της ΑΕΚ, στις περσινές ήττες στα play off, από ΠΑΟΚ 3-1 (21/3/2021) και Ολυμπιακό 2-1 (25/4/2021). Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο Ιωνικός-Ατρόμητος (2-1) για την Superleague.

Μάλιστα, την Πέμπτη (10.03.2022) σφύριξε στο Μπόντο Γκλιμτ – Αλκμάαρ, στο οποίο τιμώρησε τον Χατζηδιάκο με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Ντούκιτς, τέταρτος ο Τάσος Παπαπέτρου, ενώ στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Αντρέ Ναρκίσο με βοηθό τον Μιχάλη Παπαδάκη.

Στα άλλα δύο ματς της πρεμιέρας θα βρεθούν Έλληνες διαιτητές. Ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι στο Ολυμπιακός-Άρης με τον Δημήτρη Καραντώνη στο VAR, ενώ στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με τον Θανάση Τζήλο στο VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις