Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ ελπίζει για το ντέρμπι

Μπορεί στην ΑΕΚ να υπάρχει… επιδημία τραυματισμών, αλλά η περίπτωση του Γεβχφέν Σάκχοφ δίνει κάποιες ελπίδες στον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ, την Τετάρτη, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Σαρδέλης, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Η περίπτωση του Ουκρανού όμως είναι… διαφορετική, αφού ο έμπειρος μέσος ακολουθούσε το δικό του, ανεβάζοντας κάπως ρυθμούς.

Ο Σάκχοφ αναμένεται να γυμναστεί κανονικά την Πέμπτη το πρωί (25.02.2021 / 11:00) στα Σπάτα και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Το ντουέτο με τον Λευτέρη Πετρούνια και η πατητή στον Έρλινγκ Χάαλαντ
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της καλλιτεχνικής κολύμβησης μιλά για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το «μυτάκι» και τις μουσικές της πισίνας
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Το ντουέτο με τον Λευτέρη Πετρούνια και η πατητή στον Έρλινγκ Χάαλαντ