Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ ξεχνάει για λίγο τον πόλεμο στην Ουκρανία και ξεκινάει βασικός στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ ξεχνάει για λίγο τον πόλεμο στην Ουκρανία και ξεκινάει βασικός στη Λεωφόρο

Ο Σάκχοφ περνάει τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του, καθώς αγωνιά για την έγκυο γυναίκα του και την οικογένεια του, η οποία βρίσκεται σε καταφύγιο στην Ουκρανία και προσπαθεί να προστατευτεί από την εισβολή των Ρώσων στη χώρα.

Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεχάσει για λίγες ώρες τον πόλεμο στην πατρίδα του και να εστιάσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να παίρνει την απόφαση να τον ξεκινήσει βασικό.

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Τσιντώτας. Στην τετράδα της άμυνας οι Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας και Χατζισαφί. Μπροστά οι Σάκχοφ και Σιμόες ως αμυντικά χαφ. Οι Γκαρσία, Άμραμπατ και Τσούμπερ θα κινούνται πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Σάντσες.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ – Αλεξανδρόπουλος, με τον Γκατσίνοβιτς να παίζει λίγο πιο μπροστά τους. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παλάσιος, ο Αϊτόρ στο δεξί, ενώ στην κορυφή επιστρέφει ο Ιωαννίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις