Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Παρακάμερα με «χαμό» στο ξενοδοχείο και με ατάκα «πάει στο νοσοκομείο ο Ρότα, πες του να δει το VAR»

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Παρακάμερα με «χαμό» στο ξενοδοχείο και με ατάκα «πάει στο νοσοκομείο ο Ρότα, πες του να δει το VAR»
youtube

Το συγκλονιστικό ξεπροβόδισμα των φίλων της ΑΕΚ στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η οργή του Γιώργου Τζαβέλλα μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα, αλλά και η αγωνία στον πάγκο της ομάδας, πριν το τελικό 0-0 στην Λεωφόρο.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αν και αντιμετώπισε σημαντικότατα αγωνιστικά προβλήματα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, επέβαλε το παιχνίδι της και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, με κορυφαίες τις δύο στις οποίες ο Στίβεν Τσούμπερ είδε το δοκάρι να ανακόπτει τις προσπάθειές του.

Η κάμερα του ΑΕΚ ΤV ήταν στο γήπεδο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης, εστιάζοντας στο.. χαμό των οπαδών στο ξενοδοχείο της ομάδας, αλλά και στον τραυματισμό του Λάζαρου Ρότα, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να απευθύνεται στον 4ο διαιτητή και να εκφράζει την οργή του, για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν πήγε να δει τη φάση στο VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις