Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Αϊτόρ και Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Αϊτόρ και Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το διπλό στην δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο έφυγε από την Ήπειρο με πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Παναθηναϊκός μέτρησε τέσσερις τραυματισμούς, εκ των οποίων οι δύο προβληματίζουν το πράσινο στρατόπεδο.

Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα του Ροντρίγο Εραμούσπε και υπάρχουν φόβοι πως υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στις ακτινογραφίες, σημαίνει πως θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες!

Ανησυχία υπάρχει και για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ. 

Περισσότερα βεβαίως και για τους δύο παίκτες θα φανούν μετά τις εξετάσεις που θα κάνουν εντός της Δευτέρας (4/9) στην Αθήνα, οι οποίες και θα καταδείξουν αν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί.

Όσον αφορά στον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κατά την προθέρμανση, αλλά και στον Φίλιπ Τζούριτσιτς που τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχουν υποστεί τραβήγματα και θα μείνουν εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χάσουν κάποιο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αφού ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις