Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αϊτόρ: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025

Παναθηναϊκός – Αϊτόρ: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025
ΦΩΤΟ Intime

Παίκτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνει κι επίσημα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα, αφού ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2025.

Ο Αϊτόρ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Super League 1 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών και άφησε τον Παναθηναϊκό χωρίς τον καλύτερό του παίκτη. Οι “πράσινοι” ήθελαν όμως να τον κρατήσουν στην ομάδα για πολλά χρόνια και έτσι υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μαζί του, με αυξημένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις