Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: “Δεν υπάρχει άλλη ανοχή”! Στραματσόνι: “Δεν τα παρατάω”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Στραματσόνι, μια ημέρα μετά την τριάρα από τον Ολυμπιακό. Με.. σκληρή γλώσσα μίλησε ο κ. Αλαφούζος στον Ιταλό τεχνικό, που θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των “πρασίνων¨… αλλά θα είναι υπό κρίση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι και του ζήτησε εξηγήσεις για την απογοητευτική εικόνα που έχει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός, την τραγική του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών. Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας του “τριφυλλιού” τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει άλλη ανοχή και ζήτησε πειθαρχία και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη άμεσα.

Ο 40χρονος τεχνικός δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι θέλει να παραιτηθεί, παρά τα όσα άκουσε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τους οπαδούς στο Κορωπί, αλλά και το βαρύ κλίμα που υπάρχει εναντίον του μετά τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα.

Ο Στραματσόνι μένει μέχρι νεοτέρας στον πάγκο του «τριφυλλιού», αλλά δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία απολύτως έκπληξη το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του πριν το ματς με την ΑΕΚ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε