Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κουρμπέλης ενόψει Λαμίας

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κουρμπέλης ενόψει Λαμίας
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε θεραπεία για τρεις μέρες, ενώ σήμερα προπονήθηκε μόνος του και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τη Λαμία.

Η συμμετοχή του Κουρμπέλη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη προπόνηση της Παρασκευής, με τον Έλληνα μέσο να να επιχειρεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να δηλώσει παρών για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

“Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό ακολούθησαν οι Σπόραρ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις