Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Απίστευτη παραδοχή από τον Ντουέιν Μπέικον: «Έδειρα τον Λευτέρη Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε»

Παναθηναϊκός – Απίστευτη παραδοχή από τον Ντουέιν Μπέικον: «Έδειρα τον Λευτέρη Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί πια παρελθόν για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού υπέπεσε σε μία σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα και ο ίδιος παραδέχθηκε ένα από αυτά, με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Μαντζούκα.

Σε live που έκανε στα social media, ο Μπέικον μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον συμπαίκτη του στην προπόνηση. «Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια έκανε μάλιστα λόγο για “απειλές” από μπράβους, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα: «Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Έβαλαν τέσσερις μπράβους έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις